Knackig men lycklig häst ♥

Hej alla kära läsare som tappert hänger sig kvar här! ♥
Nu hade jag tänkt att börja dra igång med bloggningen - vad tycker ni om det?
 
I söndags natt kom jag hem från en riktigt härlig skidsemester i Cervinia och efter en lång och kämpig skoldag fick jag på måndagkvällen äntligen träffa min lilla flicka igen! Jag började med att skritta ut i mörkret på travbanan vilket den lilla fröken tyckte var fruktansvärt läskigt, men hon gick snäll på efter en kvarts övertalning. Efter framskrittningen gick jag in i ridhuset och tränade lite i de olika gångarterna. Jag lånade Jessicas hackamore då jag ville se hur hon skötte sig på det, och hon trivdes jättebra. I början kändes hon en aning stel i höger bak, men mot slutet trampade hon på super. 
 
Igår stannade jag hemma från skolan då jag inte mådde bra, och Michaela fick motionera mitt djur. Dock fick jag ett samtal från henne om att djuret gick konstigt med sitt vänstra bakben och när hon klämde reagerade hon ganska starkt. Därför valde jag all longera henne idag för att kika på hur hon rörde sig. Hon markerade lite en gång i galoppen men annars såg jag inget tydligt, anat än en stelhet uppe vid korset. Vet inte riktigt hur vi ska lägga upp planen nu men det verkar som om hon har gått omkull i hagen så vi får väl boka in ett kiropraktorbesök igen. 
 
 
Men även om jag nu inte kommer kunna rida mitt egna djur ordentligt i helgen så blir det lite träning. På lördag är jag hästvakt åt både Maja och Sessan och Sessan vill motioneras. Det ska bli väldigt spännande att sitta upp och dressyra på det "lilla" djuret! :)
 
Cetania aka Sessan ↑

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0