Bättre sent en aldrig - mitt 2014

Precis som rubriken lyder så kommer här en kort sammanfattning av mitt 2014. Bättre sent en aldrig!
 
2014 har för min del varit ett väldigt spännande år. Det har varit oerhört tufft men samtidigt väldigt roligt och spännande. Vårterminen var full med nationella prov och klassen växte samman riktigt ordentligt. Det blev snart dags för bal och skolavslutning och tanken på att jag har lämnat Kumla skola har fortfarande inte riktigt gått in. 
 
Sommarlovet kom och fram till midsommar var det hyffsat lugnt. Strax efter midsommarafton begav sig jag, Jenny och Amanda x2 på moppesemester till gotland, en resa jag sent kommer att glömma. Jag kom hem den 28 juni för att åka tillbaks till gotland igen dagen därpå. Även den vändan var väldigt trevlig och någon dag efter hemkomsten bar det av till Göteborg och sedan Tylösand. Vi passade även på att besöka Falsterbo vilket var riktigt, riktigt roligt!
 
Den 13/7 åkte jag direkt från Tylösand till Björkängs Gård. Där spenderade jag en riktigt mysig ridlägervecka innan kag äntligen fick komma hem och träffa min extremt efterlängtade hund. De sista veckorna tog jag det lugnt - var ute lite med båten, åkte en sväng till Kolmården för att den 17 augusti äntligen hämta hem Lassie!
 
Den 20 augusti började jag en ny skola, nämligen på Realgymnasiet och jag har verkligen hamnat helt rätt! Jag trivs uper i min nya klass och jag har träffat många nya, underbart härliga människor. 
 
Hösten har varit tuff. Det har stundvis varit svårt att hinna med både skola och häst, men överlag tycker jag att det har fungerat bra. Jag ångrar inte en sekund att jag tog hem Lassie även om vi har haft väldigt mycket motgångar!
 
 

Kommentarer
Postat av: Tilda Edin

Ååh vad jag gillar din blogg! Roligt inlägg att läsa också.
Kram på dig och hoppas du får en bra vecka :')))

2015-01-07 @ 12:57:27
URL: http://nouw.com/tildalovisa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0