Gårdagen

Igår var det en riktigt fullspäckad dag! På morgonen gick jag upp redan vid sju för att åka och fota Ungponny SM på Årsta Runsten. Stannade där till två/tre och efter att ha svängt förbi hemma och bytt kläder åkte jag direkt till stallet. Mockade och fixade foder undertiden som min kompis gjorde iordning Lassie och efter att hon hade fått rida en stund fick jag äntligen sitta upp på djuret! Det var ju en månad sen sist, så det var kul att få rida igen!

Damen var en aning stel men för övrigt gick det ganska bra. Vi red runt på volter och red lite sidförande - bara känna igenom henne. Därefter fick jag skynda mig hem och hjälpa till med maten. 

Vid niotiden följde jag med min käre bror och hans kompis för att möta upp ytterligare några poolare. Igår var det nämligen Brika Cup Final så det är klart att man måste titta! Vi drog först in till sveavägen en stund och sedan vidare till norrort. Åkte omkring där och letade i en timme innan vi fick veta att racen var i söderort - så surt! Vi hade alltså sumpat en hel timme! Vi tog oss i alla fall över till söderort och lyckades se fem repor innan vi åkte hem igen klockan fyra. Kändes lite märkligt att gå och lägga sig när solen var påväg upp
Men det var nog bra val för det var sjukt skönt att få sova! ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0