Happiness

Känner mig så himla glad just nu och är supertaggad inför höstlovet! igår bestämde jag mig för att rida ett ordentligt dressyrpass på Lassie, men självklart hade hon andra planer. Hon var oerhört spänd och stel, men tur för mig så satt Lisa och pratade med mamma på läkteren. Hon började med att ge mig lite småtips men det slutade med att hon höll en riktig lektion för mig. Lassie är en häst som man helt enkelt måste vänta ut och när jag gjorde det så blrjade hon faktiskt släppa efter lite successivt. Hon vr inte glad på mig, haha, och mot slutet blev hon riktigt trött.
 
Efter gårdagens hårdträning kände jag på mig att hon skulle ha träningsverk idag vilket hon mycket riktigt hade. Därför var det nästan lite tur i oturen att Ida inte kunde komma för då höll Lisa lektion med lite mindre hinder. Vi byggde upp en stuts med sex hinder vilket gick galant i början, men efter ett tag orkade hon helt enkelt inte mer (troligtvis på grund av träningsverken) och sa därför ifrån. Vi valde att inte pressa mer på stutsen utan nöjde oss med en lite mindre stuts och sedan att övergå till enkelhinder samt kombination. När vi hade hoppat klart satt Lisa upp och provade en liten stund och hon blev helt kär i pållen min. Det känns så oerhört kul att Lassie får så mycket fin kritik ifrån alla möjliga olika håll i stallet. Lassemaja har verkligen charmat alla och alla berömmer henne hela tiden!
 
Just nu känner jag mig så otroligt glad och peppad! På söndag kommer Ida och då blir det dags för en riktig hoppträning. Nästa vecka är det höstlov och då kommer jag kunna tillbringa massor med tid i stallet och på träningen. Allt rullar på super just nu och jag är så stolt över min fina tjej! 
 
Jag blev inte lite glad när jag såg det här på facebook igår inte! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0