flodhästen levererar!

Sjuk eller ej står det hoppning på schemat så är det hoppning som gäller! Lilla fröken var inte på direkt på sitt bästa humör idag, och hon var verkligen inte nöjd med bettet i början av lektionen. Om Lassie får bestämma så ska vi skena runt i ridhuset under hoppträningen, men om Carro har något att säga till om så ska det vara snyggt och kontrollerat. Eller i alla fall hyffsat kontrollerat, hehe. Stilen ska vi inte snacka om ;)
 
Men i alla fall så hade vi våra små kompromisser i början av passet, men när vi hade hoppat fram lite så lugnade hon sig en aning. De senaste gångerna har vi rullat på banor kring 80-90 cm men idag låg bommarna på ca 90-100 cm. Lassie hoppade verkligen superfint idag, och den sista banan låg på ca 95-105 cm. Höjdrekord för min del då jag är, som ni säkert vet, en ren ridskoleryttare. Det känns verkligen så sjukt bra inom hoppningen just nu - det är verkligen våran gren! Än så länge känner vi inte varandra hel och hållet då vi endast har hoppat 4/5 gånger tillsammans men det blir bättre och bättre. Idag hoppade hon verkligen ordentligt, och även om jag sitter lite löst ibland så känns det väldigt bra. Är så taggad på nästa veckas lektion ;D
 
Min finaste Lassie under Klubbmästerskapet för några helger sedan. Då jag själv inte kände för att starta snodde Michaela pållen min och de slutade på en fjärdeplats med strax över 61 % - hopphästen kan nog bli en allroundhäst trots allt! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0