comeback!

Som ni säkert har märkt så har bloggen legat nere ett tag, och jag förvånas över att det fortfarande är några som klickar sig in här! Men för er som tappert har väntat på uppdatering så har jag goda nyheter då jag nyss fick en fruktansvärd blogglust så tänkte försöka börja uppdatera mer igen! :)
 
Det var länge sedan jag uppdaterade ordentligt, men som ni vet så har ju jag hämtat hem en foderhäst. Vi har haft henne i ungefär två månader nu, och vi har haft både mot och medgångar. Igår fick Lassemaja ett par nya skor och till våran lättnad stod hon som ett ljus under hela skoningen. Lassie är verkligen en supertrevlig individ att ha och göra med och hon är alltid positiv! Hon är snäll, nyfiken och social men samtidigt har hon en del egen vilja. 
 
Fram tills i helgen har Lassie fått stå själv i hagen på grund av olika anledningar, men i lördags (?) släppte vi ihop henne med två andra hästar. Ihopsläppet gick helt odramatiskt till och det är så skönt att se att de alla tre kommer bra överrens! Lassie är så glad åt sina nya kompisar vilket är jätteskönt att se då hon annars kan vara lite tjurig på andra hästar ;)
 
Bild 1 & 2 - Lassie under ihopsläppet
Bild 3 - Hagkompisen Myntha på KM
Bild 4 - Hagkompisen Norman på KM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0