Äntligen jullov!
Godmorgon från en trött tjej

Godmorgon världen! Hoppas att ni alla har sovit gott!

Själv kunde man inte somna förens klockan var tolv och jag som hade gått och lagt mig tidigt för en gångs skull! :( Detta leder till att jag är fruktansvärt trött idag menmen inte mycket att göra - bara att kravla sig upp ur sängen och genomlida dagen. Får gå och lägga mig ännu tidigare idag då! ;)


Lassies söta hagkompis Myntha :)


Lassie goes black & white

 
 

skrittjobb

Igår skulle jag, efter att ha låtit Lassie vila i två dagar, prova att rida. Jag skrittade först fram en stund, vilket kändes bra, men i traven markerade hon fortfarande på höger bak. Därför blir det endast skrittarbete i några dagar och så får vi se hur det blir.
 
Idag tog vi endast en promenad då vi båda var ganska trötta pågrund av vädret. imorgon får damen nya skor och om hon inte verkar öm kanske vi rider lite barbacka. Annars blir det en promenad precis som idag men jag vill att hon ska jobba och inte bara lulla runt. Hon ska ju inte överanstränga sig men lite arbete ska hon allt klara av så att hon inte blir alltför stel! :)
 
 
Maja & Michaela på KM! :)
 
Lite synd att det ska komma just nu. Nu i helgen som kommer är det luciatåg samt maskeradhoppning som jag hade sett fram till men hoppningen lär vi nog behöva stryka oss ifrån. Aja hellre en stel bakdel och kantigt stel än en ordentlig hälta!

Påväg hem

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade sist och när jag försökte imorse så lyckades jag stänga ner appen så att allt försvann. Blev så förbannad, då jag hade skrivit en hel del, så struntade helt enkelt i det. Men nu sitter jag återigen själv på tvärbanan sp då kan jag lika gärna uppdatera!

I onsdags när vi skulle hoppa var Lassie jättekonstig. Först och främst så var framhovarna en aning varma och när jag började trava fram upptäckte vi att steget var en aning "kantigt". Hon var inte halt men gick inte helt rent med höger bakben. Efter tio/femton minuters kännande och klämmande upptäckte vi en liten svullnad på höger lår, som även var en aning varm. Mest troligt är att hon har sträckt sig, fått en spark eller kanske rullat sig på en sten men vi beslutade oss i alla fall för att gå upp och massera med liniment. 

Igår i stallet beslutade jag mig för att känna igenom bakdelen ordentligt och hittade då ett par hårda partier. Värst var faktiskt på vänster lår där jag hittade en ganska så stor muskelknuta, men hon kändes även spänd över korset. Jag masserade totalt i 40 minuter med liniment igår så med förhoppning har det lossat en aning idag. Planen är att fortsätta massera även idag och kanske ta en promenad eller liknande beroende på hur svullnaden samt knutorna känns. Så typiskt att det ska komma just nu men det kunde varit värre. Ska även känna igenom resten av kroppen idag - Elin tyckte hon kände några små knutor vid sadelläget också så vi får känna efter!
Tagga december!

 

RSS 2.0