Vilken gillar du?

Tjeeeenaaareee!
Haft en bra dag?
 
Själv började morgonen med att jag absolut inte ville gå upp ur sängen. När jag äntligen hade tagit mig upp så bestämde jag mig för att gosa med Florens i två minuter, men självklart var hon inte på goshumör, så det blev inte så mycket med det. 
 
Skyndade mig i alla fall till skolan, gick i skolan till två och direkt efter så åkte jag hem till Amanda. Stannade där ett tag och vi spelade massor med olika spel (Ali-Baba, Memory mm.) och det var kul, då jag inte har gjort det på länge! 
 
Tanken var att jag skulle plugga och städa på mitt rum idag, men för att vara ärlig har jag inte gjort något av det. I stället har jag tittat på TV, spelat piano och kollat igenom bilderna från Mallorca och från i söndags. Fick seriöst inga bra bilder från i söndags, kameran ville verkligen inte sammarbeta! :O Men det kan gå så ibland, så får väl ta och visa de minst dåliga här då :)
 
 
Mina kompisar tycker bäst om bilden i färg, men själv är jag inte säker... tycker den svartvita har lite mer känsla eller vad man ska säga, samtidigt som den med färg ger en annan slags känsla, haha!
Vilken är din favorit? ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0