Måndagens ridpass - Start me up

 Eftersom att jag inte har bloggat har jag inte heller hunnit skriva om ridningen i måndags. Därför passar jag på att göra det nu :)
 
Precis som förra veckan red vi med kandar och tränade på att samla hästen, samt början till piaff. Övningen gick ut på att vi skulle samla hästarna så mycket som möjligt, och sedan be om trav så att de travade till med bakbenen innan de kom iväg i samlad trav. Jag fick rida Start me up dagen till ära, och trots att han har svårt att samla sig så klarade han av övningen jättebra. Speciellt i traven så var han väldigt fin, och jag var ganska nöjd efter ridpasset!
 
 
Han gick väl inte lika fint i galoppen som hästen på bilden nedan, men vi fortsätter att träna! :)
 

Kommentarer
Postat av: Tova Eivinson

Just nu pågår en tävling på min blogg där man kan vinna en snyggt schabrak från Schockemöhle som passar bra för både träning och tävling! Om du inte vill ha det själv så kan du ju alltid ge bort den till en vän. Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna detta är att följa några få steg, det tar inte mer än några sekunder. Här hittar du tävlingen: http://tovaeivinson.se/2013/october/vinn-ett-schabrak-fran-schockemohle.html#comment.


Kram! (Förlåt om du inte vill ha sådana här kommentarer)

2013-10-05 @ 08:54:35
URL: http://www.tovaeivinson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0