Ridning (WE) Ibra! :)

Hejsan allesammans! 
Idag så hade vi orienteringsdag, och det gick väl bra, förrutom att jag mådde sjukt illa i början (efter att ha ätit gammal ost...) Gjorde dock inte A - banan, men ändå ;)

Efter orienteringen så cyklade jag hem (vilket tog 45 min! :O) och efter en dusch så satte jag mig och åt lunch framför TV:n. Efter ett tag så ringde jag Jenny samtidigt som jag satte mig oc tittade på gamla bilder, och 52 min senare så började det bli dags att göra sig i ordning inför ridningen. Vid 16.25 kanske blev jag upphämtad av Jenny och hennes mamma samt Amanda x2, och så åkte vi till stallet.
 
Även idag hade vi WE (Working Equtation) och precis som förra veckan så fick jag rida Ibra. Som tur var hade Anna (stallchefen) ridit honom precis innan, så han var ordentligt genomriden och uppvärmd! I början gick det super faktiskt, och han var riktigt fin, samt gjorde alla övningar utan problem. Sen tog vi en paus från övningen och travade på volterna i stället, och samlade dem några steg vid medellinjen. I början fungerade även det super, och han arbetade riktigt fint, men sen så blev han trött och då var det kört. Han drog iväg längst långsidan 3 eller 4 gånger (drar upp huvudet jääättehögt, och slänger sig åt sidan), och helt plötsligt så blev alla redskap jääättefarliga. 
Men trots några protester så måste jag säga att detta var ett av de bästa passen på Ibra, och det är verkligen kul att inse att jag har utvecklats!
 
Mejlade även på en medryttarhäst idag, så nu får jag hålla tummarna i hopp om att ägaren gillar mig. Det lät verkligen perfekt, så HOPPAS HOPPAS HOPPAS! :D
 
 
Åhh vad jag längtar efter sommarlovet nu! Det ska bli sååå kul med ridläger om exakt 1 månad, renovering på landet, ute med båten, Malorca, gotland med Amanda x2..... finns så mycket att se fram emot! :) ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0