Dålig människa! :(

Hejsan!
Jag är ledsen att jag inte bloggade något igår, men jag orkade faktiskt inte!
 
Igår så fick jag rida Mix, och vi hade ridning med tät. Även om han inte riktigt var på hugget hela tiden så försökte jag att berömma och uppmuntra mycket, samt inte tjata med skänkeln, utan bara använda den när det behövdes. Eftersom att Mix både är lite seg och tar korta steg så får man helt enkelt acceptera att det går lite långsamt, det går inte att göra något åt det! ;)
 
Men i alla fall; i skritten gick det lite långsamt, men i traven gick det betydligt bättre! Det var lite svårt att få upp huvudet bara, men han fick gå med huvudet lite lägre så länge han inte hängde sig i bettet.
I galoppen så gick det som bäst! Till och med ett litet bocksprång bjöd han på, och några pyttesmå sparkar! Hahah sötis ♥
 
Över lag tyckte jag att det gick bra, även om det inte gick så fort alla gånger :)
______________________________________________________________________________________________
 
Idag då? 
Först så gick jag i skolan som vanligt, och vi hade matte, SO, tyska, lunch, idrott och SO stuga, om någon undrar ;) Vi fick sluta vid kanske 15.10 lite drygt, och efter att jag hade cyklat hem så pkte jag och mamma till trafikskolan för att göra en synundersökning (ska ta moppekort snart ;))
Synundersökningen gick väl bra, även om jag verkligen fick bevisat att jag ser dåligt på långt håll, men jag blev ju godkännd sååå ;)
 
Efter undersökningen åkte vi hem, och så satte jag mig och skrev klart en SO "uppsats", samt fortsatte skriva på en stoooor uppsats i idrott. Sedan lagade jag middag, och nu sitter jag här och försöker skriva lite till er samtidigt som jag blir sykad av min hund, då hon tycker att datorn har tagit hennes plats i mitt knä... *suck*. 
Och juste, jag tog lite bilder idag, men ingen blev bra, heheh.... skulle nämligen fota en ursöt hare som jag har döpt till Harald (fantasilöst ;)), men han skuttade iväg innan jag hann byta objektiv... :(
 
Haha känner att allt jag skriver är otroligt onödigt, men jag är trött, så ni får leva med det!
Bjuder på lite bilder i stället :P

 
 
Bild 1: Random bild på blommor :)
Bild 2: Gamal, dålig bild på Harald :D
Bild 3: Jag och fina Barberini fotad av Jenny! ♥
 

Kommentarer
Postat av: Alva

SV; Lyssnar på musik! Haft en bra dag?

2013-04-25 @ 16:31:25
URL: http://alvac.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0