Dagens ridpass! :)

Hello everybody!
Nu har jag precis kommit hem från stallet, och ska snart göra lite middag, men jag uppdaterar en snabbis först! ;)
 
Idag var det som sagt torsdag, vilket innebär ridning, och idag arbetade vi med kandar och öppna. Jag fick rida Patrick i alla fall, och han är en ganska pigg men känslig häst, vilket gjorde att han var ganska spänd i början (eftersom att han hade så mycket saker i munnen). Patrick tar även ganska stora steg, ohc eftersom att det var ett tag sen jag red honom så hade jag lite svårt att slappna av och hänga med i början, men jag kom in i hans rörelser hyffsat fort. ;)
 
I början var han som sagt ganska spänd, och även väldigt pigg så jag fick verkligen tänka på att slappna av hela tiden, och försöka få honom att slappna av. Han släppte även bettet, eftersom att han tyckte det var obehagligt, men efter ett tag, när vi började med öppnan, så började han söka stöd och sänka aig. 
Öppnan gick väl inte direkt klockrent, då han var ganska "vinglig" och det blev lite öppa, lite skänkelvikning och lite sluta, men för det mesta så gick det bra. På slutet så började han verkligen arbeta ordentligt, och han sänkte sig till och med i traven. Duktig hest! :D
 
Så trots att det inte blev helt perfekta öppnor och trots att han inte riktigt ville sänka sig i början så är jag rätt nöjd med ridpasset. Hoppas det går lika bra att rida i morgon! :)
 
 
Gammal, väldigt redigerad, ovisad bild på Sandra och Patrick! :)

Kommentarer
Postat av: leavanny.blogg.se

SV: tack så mycket :)


Fin bild :)

2013-04-11 @ 20:11:44
URL: http://leavanny.blogg.se/
Postat av: Olivia Magnusson

sv: har haft en super bra dag,dudå?:D
kramis♥

2013-04-11 @ 21:50:20
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0