dags att sova

Nu har det blivit sådär riktigt dålig uppdatering igen - alltså jag är verkligen sämst på det här!
Idag har det inte hänt något särskilt utan åkte till stallet tidigt i morse och gav Lassie en ordentlig rykt innan jag lät mamma rida lite på travbanan. Lilla pållen var verkligen superglad idag och hon var jättegosig - lilla snuttan då! Efter stallet fick jag skynda mig hem och käka lite lunch innan jag begav mig mot stan. Jag träffade upp två klasskompisar - Amanda och Mikaela - på Rådmansgatan och så gick vi och bowlade. Lyckades komma på andraplats vilket var väldigt oväntat då jag verkligen är sämst på bowling, haha. Efter våran lilla match gick vi till espressohouse där jag fikade med en frappino och morotsmuffins - mums mums! :)
 
När jag kom hem från stan var jag riktigt trött och gick därför och la mig en liten stund innan middagen. Dagen till ära blev det pannkakor och gulaschsoppa, vilket var riktigt länge sedan. Efter maten kom Ulz över då vi skulle titta på språkresor, men det slutade med att vi satt och snackade samt klickade oss runt på youtube - precis som det brukar haha. Hon åkte hem igen vid 22 och nu har jag spenderat en timme åt att titta på det "nya" avsnittet av Vikings som sändes idag. Det var verkligen riktigt brutalt idag, hehe, men sjukt spännande! Vill helst av allt titta på alla avsnitten nu på en gång, men jag ska inte fuska. Man blir så sjukt taggad när man måste vänta en vecka på nästa avsnitt så varje torsdag går jag bara och längtar till kvällen! ;)
 
 
Nej nu borde jag verkligen gå och lägga mig här, men jag tänkte bara att jag skulle bjuda på denna bild på den sjukt söta ponnyn Lovely! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0