Härlig dag!

Nu ligger jag i sängen efter en riktigt skön dag! Vi kom hit vid två och då bytte vi om direkt och gick och satte oss i poolerna. Efter någon timme eller så fick jag ganska kraftig huvudvärk (som alltid när jag slappnar av) så jag la mig i en "solstol" och sov ett tag. Det var så galet skönt, haha, och mamma väckte mig en halvtimme innan middagen. Vid middagen träffade jag min klasskompis som jobbar som servitris vilket var trevligt, haha. Förrätterna var inte riktigt min smak, men rödingen som jag åt till varmrättsamt efterrätten var supergoda! 
 
Efter maten skulle vi gå och bada men påväg till rummet gick vi förbi ett "fisk-spa" (fiskar som äter på fötterna haha) och vi kände oss helt enkelt tvugna att prova. Det var jättemysigt faktiskt! Kittlades supermycket i början men man vande sig ;) Efter våran lilla behandling gick vi och badade och efter det satte vi oss en stund i ett par massagestolar. Och nu ligger i här i sängen och njuter av atmosfären! :)
 
Gammal bild på Kotte & Miraculix ♥
 
Hästen hade tydligen skött sig superbra idag vilet var riktigt skönt att höra! Är så glad att Lisa har erbjudit sig att rida henne på måndagar - jag hinner vanligtvis inte och Lassie blir knäpp av att vila! Det faktum att Lisa kan rida henne bättre än vad jag kan är extra positivt för då blir hon ordentligt genomriden vilket underlättar för mig! ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0