gårdagens barbackapass

Igår var jag så fruktansvärt kall och otaggad på att rida men då jag inte kommer kunna rida något innan vaccinationen på tisdag (och därefter ska hon ta det lugnt i några dagar) så jag drog på mig min tjocka vinterjacka, ett par tjocka vinderhandskar, slängde på Lassemaja ett fleeacetäcke och red lite barbacka. Lassie trivs faktiskt väldigt bra utan sadel och hon var riktigt mjuk och fin i både skritten och traven. Vi varierade mellan att vara lång och låg samt att gå i en lite högre form och hon jobbade på superbra. Just det där med lång och låg brukar hon ha lite problem med av någon anledning men idår satt det i alla fall!
 
Efter cirka 40 minuter bestämde jag mig för att skritta av och dagen till ära utmanade vi ödet och skrittade av ute på travbanan. Vi båda är fruktansvärt mörkrädda och vetskapen om att det brukar springa vildsvin där gjorde mig inte direkt lugnare men det gick riktigt bra faktiskt. Rätt coolt ändå att vi redan litar så pass mycket på varandra att jag kunde skritta henne barbacka på helt fria tyglar på den kolsvarta travbanan utan ficklampa. Hon gick till och med med sänkt huvud och frustade tills det knakade till i skogen när vi hade kommit lite längre än halvvägs. Jag blev så sjukt rädd, haha, svär på att det typ stod en älg där eller något! ;)
 
Hittade dessa bilder i arkivet - jäklar vad länge sen jag tog dem! Måste leta rätt på dem på datorn jag menar vem vet - kanske hittar några nya (gamla) guldklimpsbilder? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0