Påväg hem

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade sist och när jag försökte imorse så lyckades jag stänga ner appen så att allt försvann. Blev så förbannad, då jag hade skrivit en hel del, så struntade helt enkelt i det. Men nu sitter jag återigen själv på tvärbanan sp då kan jag lika gärna uppdatera!

I onsdags när vi skulle hoppa var Lassie jättekonstig. Först och främst så var framhovarna en aning varma och när jag började trava fram upptäckte vi att steget var en aning "kantigt". Hon var inte halt men gick inte helt rent med höger bakben. Efter tio/femton minuters kännande och klämmande upptäckte vi en liten svullnad på höger lår, som även var en aning varm. Mest troligt är att hon har sträckt sig, fått en spark eller kanske rullat sig på en sten men vi beslutade oss i alla fall för att gå upp och massera med liniment. 

Igår i stallet beslutade jag mig för att känna igenom bakdelen ordentligt och hittade då ett par hårda partier. Värst var faktiskt på vänster lår där jag hittade en ganska så stor muskelknuta, men hon kändes även spänd över korset. Jag masserade totalt i 40 minuter med liniment igår så med förhoppning har det lossat en aning idag. Planen är att fortsätta massera även idag och kanske ta en promenad eller liknande beroende på hur svullnaden samt knutorna känns. Så typiskt att det ska komma just nu men det kunde varit värre. Ska även känna igenom resten av kroppen idag - Elin tyckte hon kände några små knutor vid sadelläget också så vi får känna efter!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0